Home ervaringen
Ervaringen - Joas

Joas "... een verschrikkelijk onbeleefd, snel ontevreden, gierig en arrogant volk.."

Joas - 4de Jaars student International Hospitality Management, Stenden University, Leeuwarden. Stage; InterContinental The Barclay, New York
Keuzes

Alles in het leven draait om keuzes en balans, wat voor stage wil ik gaan doen? Wat vind ik belangrijk? Wat wil ik leren en waar wil ik dat doen? Ga je voor cultuur en uitdaging of kies je liever iets conservatiever?

Lees meer...
Ervaringen - Jolijn

Jolijn "... laat je daar niet door weerhouden, het is mij immers ook gelukt"!

Start spreading the news, I’m leaving today
....

Do you want to be a part of New York? Kies er dan voor om je stage in New York te doen. Hier spreekt een ware deskundige dus neem dit maar van mij aan! Iedereen kent de stad uit films of televisie, maar hoe gaaf is het om er te mogen leven als een echte New Yorker. Ik heb er een jaar gewoond en vertel jullie graag over ‘my big experience’.

Lees meer...
Ervaringen - Stephanie

Stephanie (21) "Ik heb er vanaf het begin helemaal achter gestaan..."!

Opleiding: Mondriaan Middelbare Hotel School in Den Haag | Stage in Washington.
Hoe ben je aan deze stage gekomen?
Op school vertelde ik dat ik graag in Amerika wilde stage lopen. Uiteindelijk werd ik ingeloot! Vervolgens mocht ik op sollicitatiegesprek bij HRC (het bedrijf dat mijn visum geregeld heeft). HRC vond mij bij Washington DC passen en dat zou in combinatie met The Willard Intercontinental helemaal goed komen.
Lees meer...
 

Permanent verzekerd met een uitgebreide dekking, Europeesche lang-op-reis verzekering!